GRINDING & TAMPING
- Σε όσους έχουν πιστοποιημένη γνώση του Σεμιναρίου Barista
- Σε όσους περάσουν με επιτυχία τις κατατακτήριες εξετάσεις
- Σε όσους έχουν περάσει επιτυχώς το BARISTA INTERMIDIATE της SCA
Ρύθμιση μύλου, Tamping, Channeling
Πρακτική:
Ρύθμιση μύλου, άνοιγμα και έλεγχο παλαιότητας μαχαιριών, Βελτίωση της τεχνικής Tamping, αναγνώριση λαθών με πρωτοποριακές τεχνικές, καταγραφή και ανάλυση σε φόρμες αξιολόγησης. Εξάσκηση σε ατομικό coffee station.
Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ημέρες – 12 ώρες
Τιμή: 200€
Η δομή της διδασκαλίας βοηθά τον εκπαιδευόμενο στην πλήρη κατανόηση της δομής των ροφημάτων καθιστώντας τον ικανό τόσο να προτείνει στον καταναλωτή επιλογές καφέ-ροφημάτων όσο και να του εξηγήσει τα θετικά ή τα αρνητικά της επιλογής του.
Τόσο η διδακτέα ύλη όσο και η μεγάλη διάρκεια πρακτικής άσκησης βοηθούν τους μαθητευόμενους να μυηθούν στα μυστικά του καφέ ή να τελειοποιήσουν την παραγωγή τους.
Η ύπαρξη πραγματικών συνθηκών εργασίας (simulation) βοηθά των εκπαιδευόμενο να προετοιμαστεί για τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.
- Δυνατότητα παρακολούθησης ανά ημέρα σε διαφορετικές περιόδους πραγματοποίησης του επιπέδου
- Σύστημα εκπαίδευσης προσαρμοσμένο στα ελληνικά ροφήματα
- Τεχνική εκμάθηση του εξοπλισμού για την αρτιότερη συντήρησή του
- Ατομικό work station για τον κάθε μαθητευόμενο
- Στο σύνολο των 30 ωρών τουλάχιστον οι μισές είναι πρακτική άσκηση
- Παροχή προϊόντων (καφέ, γάλα κλπ) για την εξάσκηση χωρίς όριο
- Αυστηρή εξέταση με δικαίωμα επανεξέτασης χωρίς χρέωση
- Παροχή εγχειριδίου με ανάλυση της διδακτέας ύλης στα ελληνικά
- Δυνατότητα εξάσκησης σε simulator πραγματικών συνθηκών εργασίας
- Ατομικό Work Station για τον κάθε εκπαιδευόμενο
- Παροχή εγχειριδίων με την ύλη των Σεμιναρίων
- Εξετάσεις και Βαθμολόγηση
- Παροχή προϊόντων (καφέ, γάλα κλπ) για την εξάσκηση χωρίς όριο